blog ondernemer.nl

Voor de juiste informatie

Revolutionaire manieren om geld te verdienen door NFT verkopen

Er zijn tegenwoordig vele manieren om geld te verdienen. Zoveel mogelijkheden, dat je bijna niet meer weet welke de moeite waard zijn en welke niet. We snappen dat jij moeite hebt met dit uit te vinden, dus daarom gaan we je een beetje helpen. De tijd dat je de winkel van je ouders overneemt of een baan krijgt aangeboden na je studie is voorbij, dit is hoe het écht moet. Dit is revolutionair, vernieuwend, spannend, lucratief en bovenal zeer uitgebreid! De mogelijkheden zijn eindeloos en dat maakt het ook zo leuk. We hebben daarom een aantal van die mogelijkheden op een rijtje gezet zodat jij eens kunt kijken of er één (of meerdere) van bij je pas(s)(t)(en). Onder andere NFT verkopen wordt besproken, maar dat is lang niet alles; we hebben véél meer voor je in petto! 

NFT verkopen

NFT verkopen; het komt misschien niet als een verrassing gezien de inleiding, maar we kunnen hem natuurlijk niet achterwege laten! Integendeel zelfs, want pacta sunt servanda. Huh, wattes? Ja, pacta sunt servanda. Belofte maakt schuld, maar dan in een jasje gestoken die het laat doen lijken alsof we beschikken over enige vorm van intelligentie! Intelligentie is niet nodig als je geld wil verdienen met NFT verkopen. Dit kan iedereen, je moet simpelweg je huiswerk doen en enigszins gevoel hebben voor trends. Zoek goedkope NFT’s uit, houdt ze voor een tijdje en verkoop ze als ze meer waard zijn. Meer is het niet, toch? Nee, is essentie niet maar er is één belangrijk ding; onderzoek. Onderzoek goed of de NFT die je wil gaan aanschaffen (en vervolgens weer wil verkopen) potentie heeft om meer waard te worden. Kijk naar de zeldzaamheid, de huidige prijs/floor price en naar het onderliggende project. 

Crypto traden

We blijven lekker in de branche van de blockchain; net als NFT verkopen houdt deze manier van geld verdienen verband met online ontwikkelingen en dan wel met die van het decentrale netwerk. Crypto traden kan iedereen doen met een internetverbinding, maar dit vereist wel wat meer kennis. Nog meer dan NFT verkopen. Waarom? Omdat zo’n 90% van de traders geld verliest. Er zijn talloze factoren die bepalen of je succesvol wordt met het traden van crypto en veel mensen onderschatten dit. Zo is het belangrijk dat je enig gevoel hebt bij de markt, dat je bepaalde signalen kunt opvatten, dat je kennis hebt over fundamentele factoren en prijsbewegingen, dat je open minded kunt blijven maar ook dat je gedisciplineerd bent. Kortom; heel veel om aan te werken. Het is daarom lang niet voor iedereen weggelegd.

NFT City | Dé bron van informatie rondom Non Fungible Tokens

Schoenen kopen en verkopen

Het handelen in exclusieve schoenen is een hype geweest, maar is een beetje weggezakt. Dit betekent dat er weer ruimte is voor nieuwe ondernemers. In tegenstelling tot bijvoorbeeld NFT verkopen moet je hiervoor wel uit je stoel komen en wat doen, maar je hoeft er niet veel kennis voor te hebben. Helaas zijn de marges wel over het algemeen een stuk kleiner dan met NFT’s.