blog ondernemer.nl

Voor de juiste informatie

Houd online je administratie bij met Kleisteen

Boekhoudprogramma - Kleisteen

Kleisteen biedt een van de eerste online boekhoudpakketten aan die het mogelijk maakt om de gehele administratie online te laten verlopen. Ze bieden diverse pakketten aan die jou en jouw bedrijf kunnen ondersteunen in het vereenvoudigen van de administratieve werkzaamheden. De pakketten zijn er onder andere om de basis-boekhouding werkzaamheden uit te voeren. Verder zijn er ook pakketten die online facturen kunnen versturen, kunnen factureren in vreemde valuta of vreemde talen en nog veel meer!

Boekhoudprogramma - Kleisteen

Voor welk boekhoudprogramma – Kleisteen ga jij?

Zoals eerder vernoemd, zijn er diverse boekhoudpakketten waar je uit kunt kiezen. Afhankelijk van de werkzaamheden die je het liefst online en automatisch wil laten verlopen, kun je het boekhoudprogramma – Kleisteen kiezen dat het best bij jouw bedrijf past.

Er zijn drie pakketten waar je uit kunt kiezen. Dit zijn standaard, premium en pro. Met het standaard pakket kun je onder andere online boekhouden en factureren, onbeperkt invoeren, banken koppelen, digitaal bonnetjes bewaren, online uren factureren. Met het premium pakket komen nog meer werkzaamheden, zoals facturen autoriseren, abonnementen factureren en incasseren, artikelbeheer en vreemde talen en valuta.

Ga je voor het pro pakket, dan heb je naast alle bovengenoemde functionaliteiten ook nog uren, projecten en handelsfuncties. Dit heeft betrekking op onder andere voorraad- en artikelbeheer, maar ook inkoop en verkoop. Ook alle functionaliteiten rondom het inplannen en registreren van uren is mogelijk met dit pakket.