blog ondernemer.nl

Voor de juiste informatie

Financiële tip voor ondernemers: Bill Incasso

1Mocht je, net als ik, een bezige bij zijn op ondernemersgebied en merken dat je het overzicht weleens verliest, dan kan ik je aanraden toch altijd bij de les te blijven en ervoor te zorgen niet teveel achter te lopen. In dit artikel poog ik je meer informatie te geven over een professioneel bedrijf dat je kan ondersteunen in het op orde houden van je financiën, en dan met name je debiteuren. Ik spreek uit eigen ervaring, want ikzelf heb mijn administratie een poosje wat minder goed in de gaten gehouden en kwam er toen tot mijn schrik achter dat ik weleens in de liquiditeitsproblemen zou kunnen raken.

Incassobureau dat gelooft in preventieve acties

12Waarom dit het geval was? Ik had helaas teveel debiteuren en was niet actief genoeg bezig geweest achter niet-betalende klanten aan te gaan. Het heeft me er wel toe geleid Bill Incasso in te schakelen, het incassobureau dat ik je van harte zou willen aanbevelen. Bill Incasso heeft er snel en op zeer nette wijze voor gezorgd dat mijn klanten toch over de brug kwamen en de problemen aan mijn zijde uiteindelijk afgewend bleken. Ik vind de hands on mentaliteit van Bill erg goed en ben ook zeer te spreken over de wijze waarop zij hun klanten tegemoetkomen. Zo wordt bij het online invoeren van de te betalen factuur gelijk diezelfde dag nog actie ondernomen door Bill en heeft het incassobureau het bedrag van die factuur eenmaal geïnd, dan ontvang je dit binnen vijf werkdagen op je rekening. Bovendien gelooft Bill in preventief beheren van je debiteurs en daarmee problemen, als niet-betalende klanten en een verstoord relatiecontact, te voorkomen – en dit doen ze door bijvoorbeeld eerst een pre-incasso in te zetten. Zie hieronder een introductiefilm om Bill wat beter te leren kennen.