blog ondernemer.nl

Voor de juiste informatie

Zelfs het Salaris wordt geregeld!

Ben je op zoek naar tijdelijke medewerkers en wil je dat alles wat met het salaris te maken heeft geregeld wordt voor je? Bij Payroll wordt de gehele salaris administratie voor je geregeld. Ik ben hier zelf achtergekomen toen ik mijn broer aan het helpen was. Mijn broer heeft namelijk een eigen onderneming en ik help hem dan ook erg vaak. Omdat ik zelf veel ervaring heb heeft mijn broer ook echt iets aan me. Pas geleden heb ik hem weer geholpen, mijn broer was namelijk op zoek naar tijdelijke werknemers omdat hij personeel kwijt geraakt was. Ik ben voor hem op het internet gaan kijken en kwam uit bij Payroll. Mijn broer wilde niet teveel aan de loonadministratie en dergelijke hoeven te doen en daarom hoopte hij een bedrijf te vinden dat dit voor hem zou kunnen doen. Een bedrijf dat tijdelijke werknemers voor hem heeft.

Gelukkig vond ik dat bedrijf

Zoals ik al eerder zei biedt Payroll dit allemaal aan en was het bedrijf dus ideaal voor mijn broer. Ik heb hem meteen over dit bedrijf verteld en hij is er meteen mee in zee gegaan. Hij heeft nu twee tijdelijke werknemers van het bedrijf in dienst en ze leveren ook nog is erg goed werk. Zo hoeft mijn broer weinig voor ze te regelen en wordt er nog steeds doorgewerkt. Nu kan hij rustig op zoek gaan naar vast personeel! Ik ben erg blij dat ik hem heb kunnen helpen en dat het een succes is!