blog ondernemer.nl

Voor de juiste informatie

Welke carwash wanden en panelen zijn het beste voor uw bedrijf?

Welke carwash wanden en panelen zijn het beste voor uw bedrijf?
Als eigenaar van een carwash weet u als geen ander hoe belangrijk het is dat uw carwash er spic en span uitziet. Viezigheid of roest op de wanden en plafonds jaagt de klanten weg. En dat is ook niet gek wanneer je een ‘schone’ auto wilt. Kiezen voor de juiste wand- en plafondbekleding is daarom noodzakelijk. Deze moeten hygiënisch zijn en gemakkelijk schoon te maken zijn. In dit blog vertellen we u meer over hoe HACCP panelen deze rol kunnen vervullen!

Voordelen van kunststof HACCP panelen

In vergelijking met traditionele materialen zoals beton en metaal, bieden HACCP kunststofpanelen in uw carwash vele voordelen. Om te beginnen zijn ze zeer hygiënisch. Vuil en afval in een carwash kunnen zich gemakkelijk ophopen op wanden en plafonds, waardoor er kringen en vlekken ontstaan die u niet meer wegkrijgt. HACCP panelen zijn ontworpen met hygiëne in het achterhoofd en zijn gemakkelijk schoon te maken. Vuil, vet en chemicaliën zijn hierdoor snel en efficiënt van het oppervlak te verwijderen, waardoor uw carwash sprankelend schoon blijft!

Duurzame carwash panelen

Een ander groot voordeel van HACCP panelen is hun duurzaamheid. Ze zijn bestand tegen water, reinigingsmiddelen en chemicaliën en zullen niet roesten of afbladderen zoals traditionele materialen. Dit zorgt ervoor dat uw carwash er langdurig netjes uit blijft zien.

Vuil en water lopen er gemakkelijk vanaf

Als extra voordeel kunnen HACCP panelen worden uitgerust met een afwateringsstructuur. Dit is een groot voordeel in natte omgevingen, zoals een carwash. Water en reinigingsmiddelen lopen hierdoor snel en eenvoudig van het oppervlak af, zodat uw wanden schoon blijven.

Nette carwash heeft meer terugkerende klanten

In het kort: HACCP kunststofpanelen zijn de perfecte oplossing voor carwash wanden en plafonds. Ze zijn hygiënisch, duurzaam en gemakkelijk schoon te houden. Investeren in HACCP panelen is daarom eigenlijk ook een must voor een carwash waar uw klanten graag bij blijven terugkomen. Slagboom van uw carwash kapot? Vind hier slagbomen in verschillende soorten en maten