blog ondernemer.nl

Voor de juiste informatie

Voel je speciaal met een Diplomat pen

Diplomat is een Duits merk dat gespecialiseerd is in het maken van luxe pennen van een erg hoge kwaliteit. Het merk bestaat al sinds 1922 en heeft door de jaren heen al veel ervaring opgebouwd. Door een combinatie van expertise en hoge kwaliteit materialen, kunnen deze pennen generaties lang meegaan. Wanneer je een pen zoekt die je voor altijd kan gebruiken, dan is dit zeker de manier om het te gaan doen. De pennen worden allemaal met de hand gemaakt om ervoor te zorgen dat iedere pen van uiterst hoge kwaliteit is. Alle pennen die geproduceerd zijn door Diplomat zijn allemaal gemaakt van metaal, dit zorgt ervoor dat de pen erg robuust is.

Wat kun je van de Diplomat pen verwachten

Voor deze pennen betaal je een hoge premium. Daarvoor wel je natuurlijk wel iets terugkrijgen. Deze pennen zijn daarom gemaakt met aandacht voor hoge kwaliteit en persoonlijkheid. Al deze pennen zijn dus gemaakt van de hoogst mogelijke kwaliteit. Daarnaast kunnen deze pennen op maat voor je gemaakt worden zodat je een pen krijgt die het beste bij je past. Bij deze pennen krijg je ook een unieke schrijfervaring die je niet kunt krijgen bij andere pennen. 

Dit komt doordat er gebruik wordt gemaakt van speciale punten op de inkt op het papier te krijgen. Wanneer je kiest voor een kroonpen van Diplomat, dan kun je een punt verwachten dat gemaakt is van roestvrij staal en 14 karaat goud. Dit geeft de pen een uniek gevoel bij het schrijven waarbij de pen comfortabel schrijft en je optimale controle hebt over de pen. Wanneer je kijkt naar de balpennen, dan kun je ook hier maximale kwaliteit en comfort verwachten. De balpennen zijn makkelijk te vullen. Bij het schrijven met deze pennen kun je verwachten dat het erg soepel is met minimale weerstand. 

Waarom kiezen voor een pen van een hoge kwaliteit?

Nu je weet Diplomat een ongekende kwaliteit levert bij de pennen, kun jij jezelf wel afvragen waarom je zo’n pen nodig hebt. Een hoge kwaliteit zorgt voor een langere levensduur. Dit betekent dat pennen minder vaak vervangen hoeven te worden omdat ze dus niet kapotgaan. Omdat je de pennen niet hoeft te vervangen, zul je ook minder afval produceren. Bij de pennen van dit merk kun je verwachten dat de pennen voor altijd mee zullen gaan. Je hoeft je hierbij ook geen zorgen te maken dat de pennen worden beschadigd. Een hoge kwaliteit betekent bij Diplomat namelijk ook dat het erg robuust is. Deze pen is schokbestendig door de metalen behuizing. 

24Papershop – unieke notitieboeken en schrijfwaren

Het belang van schrijven

Veel dingen worden gedigitaliseerd. Daardoor komt het ook minder vaak voor dat je dingen hoeft op te schrijven. Toch is het belangrijk om dingen op te schrijven op papier. Het komt namelijk met vele voordelen. Wanneer je dingen opschrijft, zul je het ook beter onthouden dan wanneer je het ergens op typt. Het opschrijven maakt iets ook veel persoonlijker. Dit is fijn wanneer je iets persoonlijks wilt gaan schrijven. Er kan veel meer emotionele waarde gehecht worden aan een stuk tekst dat met de hand is geschreven. Je kunt altijd op een Diplomat pen rekenen wanneer je even iets moet gaan opschrijven.