blog ondernemer.nl

Voor de juiste informatie

Verras je relaties met sleutelhangers

medewerkerstevredenheidsonderzoek

Ben jij steeds op zoek naar een leuk relatiegeschenk voor je relaties en vind je het lastig om iets te kiezen dat echt leuk is en ook nuttig? Met sleutelhangers geef je een cadeau dat voor de meeste relaties een leuke attentie is. Het lijkt misschien een saaie of voor de hand liggende keuze. Toch kun je met een sleutelhanger een attentie geven die waardevol is. Het gaat om een kleine investering met een groot bereik en met het juiste model geef je een cadeau waar mensen jarenlang plezier van hebben. In dit artikel gaan we dieper in op de mogelijkheden die het geven van een hanger biedt voor jou als organisatie.

Het leukste relatiegeschenk

Met sleutelhangers geef je het leukste relatiegeschenk cadeau. Vaak denken mensen dat het een afgezaagd cadeautje is. Wij zien dat echter heel anders. Het slimste is om te kiezen voor een hanger die een link legt met je bedrijfsactiviteiten. Heb je een bedrijf dat actief is in de golfwereld? Geef dan bijvoorbeeld een mini golfbal als geschenk. Verkoop je artikelen die te maken hebben met de scheepvaart? Kies dan voor een klein bootje als hanger. Je kunt een sleutelhanger in allerlei soorten en maten bestellen en er is altijd wel een model te vinden met een knipoog naar je bedrijf.

Sleutelhangers als effectief relatiegeschenk

Waarom zijn sleutelhangers een effectief geschenk? Het antwoord daarop is simpel. Hangers behoren tot de meest gebruikte relatiegeschenken die er zijn. Al jaren en dat zal ook nog jaren zo blijven. De meeste mensen hebben meerdere sleutels en zelfs vaak meerdere sleutelbossen. En vrijwel iedereen hangt aan elke bos één of meerdere hangers. Dat is handig om de sleutels uit elkaar te houden en de sleutels niet kwijt te raken. Met een leuk model ben je er vrijwel zeker van dat je geschenk daadwerkelijk aan een sleutelbos mag hangen.

Een geschenk dat lang meegaat

Zoals we al eerder aangaven in het vorige stukje zijn sleutelhangers geschenken die echt gebruikt worden. Bijkomend voordeel is ook nog dat ze lang gebruikt worden. Als een hanger eenmaal aan een sleutelbos is komen te hangen dan blijft de hanger daar over het algemeen ook lang hangen. En dat is precies wat je wilt als organisatie. Zo blijf je elke dag in contact met je relaties zonder dat je daar moeite voor hoeft te doen. Met een investering van een paar euro mag jij elke dag met je relaties mee en worden ze elke dag aan jou herinnerd. Een slimmer geschenk kunnen wij niet bedenken.

Sleutelhangers met logo als reminder

Je maakt het helemaal af als je de sleutelhangers bedrukt met je logo. Dan kunnen relaties niet meer om je heen en ben jij de eerste waar ze aan denken als ze een probleem hebben dat jij kunt oplossen. Je maakt dan gebruik van de werking van een mensenbrein. Dat brein slaat alle informatie die voorbij komt ergens op en gebruikt het als het nodig is. Dus hoe vaker mensen je logo zien en aan jouw organisatie herinnerd worden, hoe beter het is.