blog ondernemer.nl

Voor de juiste informatie

Suit Up Now is met recht horecakleding specialist van Nederland

In de horeca zijn kwaliteit en representatie een van de belangrijkste pijlers. Op alle mogelijke manieren probeer je het de gasten naar de zin te maken, het is werkelijk een van de meest dienstbare sectoren denkbaar. Geen wonder dus ook dat het van groot belang is wat jij als horecazaak uitstraalt – en binnen zulke aspecten hoort ook het personeel. Daarover vandaag een artikel, aangezien ik Suit Up Now horecakleding specialist heb ontdekt. 

De kostuums zijn een feest voor het oog

Waarom zulke krachttermen als horecakleding specialist aan te halen voor Suit Up Now? Als geen ander verenigt dit bedrijf verschillende hier belangrijke aspecten in zich, zoals functionaliteit, netheid en onderscheidenheid. Met de opzienbarende ontwerpen, die net wat origineler en statiger zijn dan ik ooit van andere ontwerpers heb gezien, maken zij de kostuums werkelijk een feest voor het oog. Zie bijvoorbeeld de volgende afbeelding van één hunner lijnen.

Kijk bijvoorbeeld eens naar de strakke lijnen van de kleding, het geometrische karakter ervan. In die zin heel modern maar tegelijkertijd ook weer zo klassiek, met alle verwijzingen die er zijn naar oude kostuums van obers (kijk alleen al eens naar de kleuren en het strikje). Ik vind het lijnenspel erg bijzonder hier, en kijk ook eens naar de snit van het  kostuum, werkelijk zeer bijzonder.

Bovenstaande horecakleding heeft weer een ander karakter maar is evenzo goed afgewerkt en bijzonder. Het lijkt wat informeler maar behoudt toch nog steeds het vanzelfsprekende chique karakter – en voor de kleurschakeringen is ongetwijfeld gekozen voor de tinten passend in de huisstijl van de zaak. Belangrijk is dat je hier goed ziet hoezeer de functionaliteit van de kleding in ogenschouw is gehouden.

Bovenstaande kleding is wel heel bijzonder en verbeeldt volgens mij wat ik enkel kan verwoorden als dat Suit Up Now daadwerkelijk de horecakleding specialist van Nederland is. Het lijkt welhaast haute couture, als je naar het ontwerp en de gebruikte materialen kijkt. Werkelijk een meerwaarde voor je horecazaak als je personeel gekleed als zodanig hebt rondlopen.