blog ondernemer.nl

Voor de juiste informatie

Opties die je allemaal hebt met een terrasscherm

logoMijn artikel voor vandaag is vooral bedoeld voor ondernemers die een restaurant, café of bar hebben. Ik ga het namelijk hebben over de aanschaf van een terrasscherm. Vele weten het niet, maar in Nederland is hier een best grote markt voor. Veel klanten schaffen één of meerdere terrasschermen aan en doen hier dan jaren mee. Hier is natuurlijk niks mis mee, maar vaak slijten deze en ziet het er niet meer netjes uit. Wanneer er dan mensen voorbij lopen en die zien dat het er niet netjes en verzorgd uitziet, kunnen ze zo naar de concurrent. Dit is natuurlijk niet iets wat je als ondernemer wil. Je kunt zo’n terrasscherm of parasol ook gebruik als blikvanger. Wanneer je dit van plan bent adviseer ik jou om naar terrasscherm.com. Hier vind je namelijk alles op gebied van buiten verzorging.

Bellis-terrasschermen-xterior

Terrasscherm voor elk terras

Xterior is een van de weinige bedrijven die zowel zijn terrasschermen ontwerpt en produceert. Er komt volgens hun namelijk heel wat kijken bij de productie hiervan. Er moet rekening gehouden worden met het materiaal keuze zodat het alle elementen aan kan. Deze garantie bieden zij dan ook. Verder is het belangrijk dat het windscherm goed verankerd wordt. Hier hebben het formaat van het scherm en andere materialen invloed op de kwaliteit en stevigheid.

Gypsy-terrasschermen-xteriorZo kun je natuurlijk ook kiezen voor jouw bedrijfslogo met kleur. Dus heb jij een opvallende kleur, gebruik deze. Mensen worden hierdoor aangetrokken. Vooral ook omdat jij opvalt ten opzichte van de andere cafés of restaurants. Dus heb je nog vragen over dit thema, dan moet je hun site maar eens bezoeken. Heb je nog vragen voor mij, dan kun je onderaan deze pagina reageren.