blog ondernemer.nl

Voor de juiste informatie

Propaangas, daar kies jij toch ook voor?

propaangas

Ben jij op zoek naar een leverancier van propaangas, dan ben je hier aan het juiste adres. OK-Gas is depropaangas  leverancier die op een veilige manier voor de transport van dit gas kan zorgen. Zij leveren aan meer dan 4.000 afnemers en zorgen ervoor dat deze op een zeer professionele manier geleverd worden. Deze leverancier zorgt ervoor dat alles goed en veilig wordt opgeslagen.

Dankzij het gebruik van innovatieve software en moderne CMS-systemen kunnen zij het gebruik van het gas ongeveer inschatten van elke afnemer. Hierdoor kunnen zij er goed op inspelen om meteen een nieuwe voorraad gas aan te leveren. Voordeel is dat je op deze manier nooit zonder gas komt te zitten. 

De voordelen om propaangas te gebruiken

propaangasPropaangas is een “Liquefied Petroleum Gas” (LPG), ook wel aangeduid als vloeibaar petroleumgas of koolwaterstofgas. Veel vakantieparken maken gebruik van dit gas. Dit is goedkoper en makkelijker in gebruik. Tevens kunnen zij op deze manier een flinke voorraad opslaan in speciale tanks en zo nodig hier gebruik van maken. Ook is bewezen dat het gebruik van dit soort gas veel milieuvoordelen  heeft.

Denk ook bijvoorbeeld aan het verkeer. Merendeel van de auto’s rijden op benzine of diesel. Deze kunnen ervoor zorgen dat ons milieu hierdoor wordt aangetast. Hoewel veel auto’s op lpg rijden heeft dit natuurlijk ook veel invloed op het milieu. De auto’s hebben minder uitstoot die schadelijk kan zijn voor de omgeving. Bovendien is het rijden op gas een flink stuk goedkoper. Veel mensen die dagelijks op de weg zitten rijden tegenwoordig liever op gas dan op diesel. Vooral als zij moeten tanken kunnen zij lachen. Want voor minder dan €20,-  kunnen zij weer heel veel kilometers rijden. Erg aantrekkelijk dus.

Ben jij ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden die je hier bij OK-Gas kan krijgen, neem dan contact op met dit bedrijf