blog ondernemer.nl

Voor de juiste informatie

Openslaande deuren die aan alle eisen voldoen

Wilt u uw garage voorzien van openslaande deuren en kiest u voor maatwerk, dan komt u al snel terecht bij Different Doors. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van dit type deuren en kunnen aan praktisch iedere vraag voldoen. Zet uw wensen en eisen op een rijtje, zodat wij samen met u alle mogelijkheden kunnen doornemen. Deze manier van werken levert u straks de perfecte openslaande deuren op waar u vele jaren plezier van zult hebben. We geven u alvast enig inzicht in de vele opties.garagedeur-sectionaal-midden-profilering-stucco-blog-203x134

Fraai en functioneel

Different Doors levert deuren in ieder formaat en kleur. De deuren zijn volledig geïsoleerd. Ook de rechthoekige of ronde ramen die wij op uw verzoek plaatsen. De isolatie sluit aan bij de behoefte. Wilt u warmte en kou buiten houden, dan adviseren wij een thermische onderbreking in het kozijn. Is wering van de buitentemperatuur minder belangrijk, dan adviseren wij u een eenvoudiger oplossing.

Optimale beveiligingOregon-pine-houten-garagedeur-239x134

Omdat garagedeuren niet het zwakke punt mogen vormen in de beveiliging van uw woning, besteedt Different Doors ook daaraan de nodige aandacht. Kiest u voor optimale beveiliging dan kan de gebruikelijke uitvoering met een 1-puntssluiting en inbraakwerend slot worden uitgebreid met bijvoorbeeld een 3-puntssluiting en dievenklauwen.
Kiest u voor maatwerk en wilt u meer weten over onze deuren? Maak dan op http://differentdoors.nl een afspraak voor een deskundig advies en een offerte.