blog ondernemer.nl

Voor de juiste informatie

Max Giving en Paraplu bedrukken

 

 

 

 

 

 

Leuk dat jullie weer een kijkje nemen op mijn zakelijke blog! Het artikel van vandaag gaat over Paraplu bedrukken. Afgelopen maand bedacht ik om mijn klanten een cadeau te geven, na een aankoop. Klanten krijgen hierdoor een fijn gevoel en komen dan eerder terug! Ik vond dit een zeer goed idee, maar ik wist niet wat voor cadeaus ik moest gaan geven. Mijn eerste stap was brainstormen en zoeken op het internet naar nieuwe ideeën. Het brainstormen was nauwelijks nodig, want binnen no time kwam ik op een super website terecht. Deze website was Max Giving, op deze site stonden echt heel veel leuke ideeën. Ik kon kiezen uit pennen met een logo en ook een paraplu bedrukken. Mijn keuze viel uiteindelijk voor paraplu bedrukken, omdat dit mij een leuk cadeau leek. Een paraplu met mijn bedrijfslogo erop is natuurlijk fantastisch. Dit is echt iets wat mensen gaan gebruiken, in hun dagelijkse leven!

Het is echt top!

Mijn idee bleek uiteraard een super idee! Ik had al verschillende klanten een paraplu cadeau gegeven. Iedereen reageerde er positief op, dat gaf mij natuurlijk een erg goed gevoel. Met een kleine investering maak ik mijn klanten tevreden. Daarbij is het ook nog eens een bepaalde marketing strategie, want als iemand deze paraplu draagt zien andere mensen mijn bedrijfslogo. Als je iets bijzonders wilt geven aan klanten! Dan moet je echt even een kijkje nemen op deze site.