blog ondernemer.nl

Voor de juiste informatie

Heb jij als onderneming een veilige cloud opslag nodig?

yourhosting

Veilige cloud opslagSteeds meer bedrijven werken tegenwoordig ´online´. Het is dan ook logisch dat je overal toegang krijgt dat bepaalde systemen en bestanden. Een veilige cloud opslag is dan ook iets waar bedrijven tegenwoordig naar zoeken. Voor de ondernemers heb ik dan ook een goede tip omtrent hierover. Zijn jullie al bekend met de firma YourHosting? Indien je hier nog nooit van gehoord heb, raad ik jullie zeker aan hun website eens te bezoeken. Zij bieden namelijk een scala van diensten aan zodat jij beter en efficiënter online kunt ondernemen. Wanneer je dan in een drive werkt of gebruik maakt van een cloud, worden werkzamheden eenvoudiger uitgevoerd. Je hebt eenvoudig toegang tot bestanden en kunt deze ten alle tijden inzien en bewerken. Dit op het kantoor of op een andere locaties. Op deze manier heb je niet het gevaar dat je het kwijt raakt of ergens verliest. Zo komen belangrijke documenten etc niet zo maar op straat te liggen.

Zo ben ik zelf via een vriend terecht gekomen bij YourHosting. Hij zit net als ik in het ondernemers vak en attendeerde mij op hun diensten. Nadat ik telefonisch contact had opgenomen met deze firma had ik gelijk het gevoel een toekomstige zakenpartner gevonden te hebben.

yourhosting

 

Waarom voor deze firma gekozen?

Allereerst omdat zij zeer veel informatie geven op hun website yourhosting.nl. Wanneer je nog niet veel kennis hebt over zaken als veilige cloud opslag en onedrive, geven zij hier veel informatie over. Je krijgt dan al snel een idee bij deze termen en ziet dan ook gelijk het nut hiervan in.

ic beveiligingIk moet dan ook zeggen dat sinds ik dit Office programma heb aangeschaft en geen problemen meer heb met het opslaan van belangrijke bestanden. Ook worden ze veilig online bewaart en heb ik er overal toegang tot. Wanneer ik dan bij klanten zit en moet bepaalde documenten of cijfers hebben, zoek ik deze eenvoudig op in mijn cloud. Deze firma levert dan niet allee betrouwbare software maar dat ook nog eens voor een goede prijs. Al met al een dikke aanrader dus!