blog ondernemer.nl

Voor de juiste informatie

Cementsluier verwijderen, hoe werkt dit?

Cementsluier verwijderen

Tijdens een verbouwing kan het voorkomen dat er veel vuil op de grond blijft liggen. Dit vuil wordt vaak veroorzaakt door zagen maar ook door cement. Dit is onhandig want dit krijg je niet met de normale dweil van de vloer af. Dit wordt dan ook wel een cementsluier genoemd. Om de cementsluier te verwijderen, dien je de juiste producten te halen. Deze producten kun je verkrijgen bij verschillende winkels. Ook kun je online de reinigingsmiddelen verkrijgen. 

Cementsluier verwijderen

Nooit schoonmaken met andere middelen

Wanneer je een cementsluier hebt, dien je de juiste materialen aan te schaffen. Doordat je de juiste materialen aanschaft, kun je optimaal genieten van een schone vloer. Veel mensen gaan de mist in met ammoniak. Dit kun je namelijk voor meerdere vloeren gebruiken. Wanneer je last hebt van een cementsluier, is het verstandig om deze producten niet te gebruiken. Dit zal er dan namelijk voor zorgen dat de vloer nog doffer wordt dan dat de vloer al is. Je zal dus met andere middelen de vloer erger maken en dit wil je natuurlijk voorkomen.

Een schone vloer binnen een paar dagen

Om van de doffe vloer af te komen, dien je de juiste producten te halen. Wanneer je de juiste producten in huis hebt, kun je gaan beginnen met schoonmaken. De vloer kun je namelijk dweilen met dit product. Hierdoor zal de cementsluier verwijderd worden en zal de vloer binnen enkele dagen weer helemaal schoon zijn.