blog ondernemer.nl

Voor de juiste informatie

Bedrijfsuitje Hoorn, probeer het eens!

logoBen jij net als mij een ondernemer en vind je het belangrijk een goede werksfeer op de werkvloer te hebben? Organiseer dan een bedrijfsuitje. Wellicht hebben jullie zelf de tijd niet om lang te gaan zoeken online naar dat ene leuke idee, vandaar dat ik jullie de goede kant op stuur. Ga eens voor een Bedrijfsuitje Hoorn. Dat is misschien een niet zo voor de hand liggende locatie, maar geloof mij, het is daar schitterend! Ik ben hier zelf al een geweest, niet met een bedrijfsuitje maar omdat ik daar een op een hardloopbaan ben geweest. Een vriendin van mij heeft daar in het verleden wel al eens een personeelsfeest gehad. Omdat ik nieuwsgierig was, wou ik meer weten.

Personeelsfeest bij zeildagtocht.nl

zeilen-avondzeilen-personeelsuitjeOmdat het toch moeilijk is elk jaar iets nieuws te bedenken moet je net dat juiste adresje hebben. Ik en mijn vriendin raden zeildagtocht.nl dan ook aan jullie aan. Samen met je collega’s zeilen is iets wat je niet snel hoort. Iedereen kan zich lekker vrij voelen op het water door te zeilen op het IJsselmeer. Door samen te werken omdat je moet hijsen en strijken wordt een goede teamwork vereist. Buiten deze activiteiten was er volgens mijn vriendin nog genoeg ruimte en tijd om gezellig met de collega’s bij te praten. Ook werd er ’s avonds lekker gegeten met zijn alle. Bij Toekomst zeiltochten kun je uit het volgende kiezen: nasitafel; bestaande uit nasi, 2 stokjes kipsaté met satésaus, diverse garnituur en een komkommersalade. Of een jachtschotel; een ovenschotel van laagjes puree, gehakt en gebakken uienringen met een frisse salade.

Zoals je ziet is er keuze genoeg. Mijn vriendin heeft het er nu nog steeds over. Dus wil jij met jou personeel een leuke Bedrijfsuitje Hoorn plannen, bezoek hun dan even.

zeiltocht-catering-lunch