blog ondernemer.nl

Voor de juiste informatie

Zeer leuke bedrijfsuitje in Utrecht

bedrijfsuitje Utrecht

Voor leuke bedrijfsuitje in Utrecht, moet je bij Treeker Treks zijn. Dit bedrijf kan voor de leukste evenementen zorgen en tevens ook voor lekker eten. Want wat is nu leuker dan een gezellig dagje, uit mee te maken en waar je onderweg ook een lekkere catering kan krijgen. Ons bedrijf is bezig om een uitje voor het personeel te regelen. Een uitje waar iedereen lekker kan genieten. Om te beginnen gaan wij allemaal een mooie tocht op een fiets maken, niet zomaar een fiets, maar een ligfiets. Dit zijn ideale modellen voor mensen met rugpijn, maar voor mensen die hier geen last van hebben , is dit een geweldige ervaring.  bedrijfsuitje in Utrecht

Organiseer een leuk bedrijfsuitje in Utrecht

Onze baas heeft ervoor gezorgd dat wij een zeer leuke dag gaan beleven. Hij heeft namelijk een bedrijfsuitje in Utrecht afgesproken en deze wordt door het bedrijf Treeker Treks verder geregeld. Iedereen moest wel makkelijk zittende kleren aan trekken en goede schoenen. 

Gelukkig hadden wij mazzel met het weer en was het droog. Toen wij op de plaats van bestemming aankwamen stonden de ligfietsen al klaar. Iedereen was een beetje lacherig, want niemand had hier op gefietst. Na een korte uitleg en wat oefenen gingen wij op pad. Wij hebben allemaal genoten, het was een fantastische dag!