blog ondernemer.nl

Voor de juiste informatie

Zoek je werk in de civiele techniek? Klop aan bij een goede recruiter

bouwhuysch

Het is heel goed voor te stellen dat je een baan ambieert in de civiele techniek. Voor iedereen die houdt van uitdaging, afwisseling en voldoening is dit namelijk een ideaal werkveld. Mocht je hebben besloten de stap naar deze sector te zetten, dan wordt het vervolgens de vraag welke vacature in de civiele techniek het best aansluit op jouw wensen. De meest geschikte vacatures vinden is trouwens op zich al niet altijd een makkelijke opgave. Ja, je kunt uiteraard gaan zoeken op bekende algemene vacaturesites, maar de kans is groot dat je daar niet vindt wat je zoekt. Het is wat dat betreft slimmer om je zoektocht te verleggen door je aan te sluiten bij een recruitmentbureau. Natuurlijk kies je dan wel een bureau dat zich ook echt heeft gespecialiseerd in de civiele techniek.

bouwhuysch

Voordelen van werken met een gespecialiseerd werving- en selectiebureau

Als je je als sollicitant aanmeldt bij een recruiter die zich louter bezighoudt met vacatures in het werkveld waar jij interesse in hebt – in dit geval dus de civiele techniek – dan maak je een verstandige keuze omdat: 

• Een dergelijke recruiter beschikt over tal van vacatures van verschillende interessante werkgevers uit het werkveld.

• Een gespecialiseerd bureau heeft uitgebreide kennis van de markt waar jij je in wilt begeven.

• Als je een kennismakingsgesprek met zo’n recruiter weet te regelen, dan kan deze vervolgens uitstekend bepalen welke werkgever(s) geschikt voor jou zijn.

Meer verhalen