blog ondernemer.nl

Voor de juiste informatie

Zo kom je hoger in Google

Linkbuilding

Als ondernemer wil je dat je beter online goed zichtbaar is. En het zichtbaar zijn in zoekmachines zoals Google heeft daar een groot aandeel in. Want krijg je veel bezoekers? Dan kun je deze omzetten tot leads. Waardoor je uiteindelijk meer omzet kunt genereren. Maar hoe kom ik bovenaan in Google? Dat zal je jezelf mogelijk afvragen. Deze vraag beantwoorden we je graag in dit artikel.

Website optimaliseren voor Google

hoe kom ik bovenaan google

Wil jij hoger in Google komen? Dan zal je jouw website moeten optimaliseren voor de zoekmachine. En dat begint altijd op je eigen website. Dit doe je door relevante teksten te schrijven voor de doelgroepen. En door je website technisch in orde te maken. Want Google moet wel de mogelijkheid hebben om je website te begrijpen. Ook is het belangrijk dat je jouw bezoekers een goede gebruikservaring geeft. Dat betekent dat het design goed moet zijn. Dat de bezoeker op je website vindt waarnaar ze op zoek zijn. En dat je website bijvoorbeeld snel laadt. Je moet er dus voor zorgen dat je ook een goed webhosting pakket hebt. Dit leg je bij voorkeur vast in Nederland. Omdat dit invloed kan hebben op de snelheid van je website. 

SEO

Tevens is het belangrijk dat andere website jouw vernoemen op hun website. Je dient ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk websites een link plaatsen naar je website. Let er wel op dat deze website relevant moeten zijn voor jouw website. En dat het kwalitatieve website zijn. Dat betekent dus dat deze website ook weer veel links moeten hebben. En dat de content heel goed is.

Wanneer je hier zelf geen raad mee weet. Kun je altijd nog een online marketing bureau inschakelen. Zij hebben verstand van zaken en kunnen je het beste helpen met het verbeteren van je website.