blog ondernemer.nl

Voor de juiste informatie

Zijn jullie al bekend met de firma Das Rechtsbijstand Zakelijk?

jurist

Keurmerk klantgerichtIk had enig tijd terug een zeer vervelend incident. Zoals jullie weten beschik ik al jaren over mijn eigen onderneming. Door de jaren heen heb ik dan ook vele successen geboekt. Echter merkte ik een tijd terug dat door de online ontwikkelingen sommige aspecten binnen mijn bedrijf onder druk kwamen te liggen, met name de verkoop. Natuurlijk beschik ik zelf over enige kennis op gebied van marketing. Echter, zoals de meeste van jullie weten, is online marketing een heel ander verhaal. Ik had hier zelf dan ook niet intern de juist mensen voor. Omdat ik toen niet de ruimte had hier extra een medewerker voor aan te nemen, ging ik online op zoek naar bedrijven die mij hier wellicht in konden ondersteunen. Wanneer je hier zelf naar op zoekt gaat, zul je merken dat er enorm veel online marketingbureaus zijn. Ik wist dan ook niet precies welke ik moest kiezen en welke betrouwbaar was. Na het bellen van een enkele bedrijven kreeg ik er bij een bureau het juist gevoel. Dit was dan ook één van de redenen waarom ik met hun in zee was gegaan. Van te voren werd dan ook het hele plan van aanpak doorgenomen en kreeg ik van te voren duidelijk doelstellingen te zien. Dit liep uiteindelijk heel anders af. Zo had ik de diensten van Das Rechtsbijstand Zakelijk nodig, hier kom ik dadelijk nog op terug.

De online inspanningen waren niet genoeg

Das Rechtsbijstand ZakelijkZo had ik van te voren een contract met dit bureau afgesloten. Hierin stond duidelijk wat ik van hun kon verwachten. Ook stonden hier meerdere doelstellingen in omtrent werkzaamheden op gebied van online marketing. Ondanks dat het contact steeds goed verliep, merkte ik al snel dat er geen resultaat werd geboekt. Natuurlijk was ik mij er wel van bewust dat het een proces is en dat je de gewenste resultaten niet direct ziet. Echter zag ik na verloop van tijd nog helemaal geen resultaat, dit terwijl hun doelstellingen vooraf anders vertelde. Dit was dan ook het moment dat het contact steeds minder goed was. Deze combinatie heeft er toe geleid dat ik Das Rechtsbijstand Zakelijk had ingeschakeld. Ik wilde namelijk mijn contract ontbinden omdat doelstellingen en resultaten niet behaald werden. Dit terwijl die wel duidelijk van te voren werden afgesloten.

DAS is een echte aanrader

juristOmdat ik zelf niet veel kennis heb van rechtsbijstandverzekeringen werd ik genoodzaakt hier een bedrijf voor in te huren. Zodoende ben ik uiteindelijk uitgekomen bij Das Rechtsbijstand Zakelijk. Om er nu wel zeker van te zijn dat ik een goede samenwerking zou aan gaan, ging ik van de voren de recensies over dit bedrijf lezen. Op deze wijze kon ik vooraf lezen wat ik kon verwachten. Door ervaringen van voorgaande klanten te lezen wist ik van te voren of zij betrouwbaar waren. Gelukkig las ik alleen maar goede recensies over Das Rechtsbijstand Zakelijk. Ik ben hun dan ook erg dankbaar want zij hebben de zaak netjes afgehandeld. Ik kan dan ook niks anders dan deze firma aanraden aan mede ondernemers. Voor meer informatie verwijs ik jullie dan ook graag door naar das.nl. Bij hun ben je namelijk in goede handen.