blog ondernemer.nl

Voor de juiste informatie

Wat kenmerkt de aanpak van Jaagers.com?

Jaagers.com helpt haar klanten om een succesvolle e-commerce website op de zetten. Er zijn meer bedrijven die dit doen, maar er is geen een bedrijf zoals Jaagers.com. Jaagers is in staat om de wensen van haar klanten op een unieke wijze te realiseren, zodat een maximaal resultaat behaald wordt. Er is een aantal factoren die onze aanpak zo succesvol maakt.

Jaagers.com denkt mee met haar klanten

Het realiseren van een website vereist dat je goed naar je klanten kunt luisteren. Jaagers.com kan dit als geen ander. Wij inventariseren de wensen van onze klant. Vervolgens combineren wij de wensen van onze klant met onze kennis. Aan de hand van deze combi-natie ontwikkelt Jaagers.com een unieke strategie die verdergaat dan het realiseren van een webwinkel. Op het moment dat een webwinkel gerealiseerd is zal deze ook omzet moeten genereren. Door vooraf een strategie uit te zetten kunnen we samen het maximale uit een website halen.

Jaagers.com heeft kennis van zaken

Kennis van zaken is een fundament onder Jaagers. We hebben ruime ervaring met het ontwikkelen van Magento webshops. Door deze ervaring zijn wij in staat om de beste oplossingen te realiseren voor uw organisatie. Het is dan ook niet zonder reden dat Jaagers diverse internationale prijzen heeft gewonnen op het gebied van Magento ontwikkeling. Deze kennis zetten wij graag in voor onze klanten.

Jaagers.com: ook de beste keuze voor uw organisatie

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nemen graag de tijd voor u en inventariseren de mogelijkheden.