blog ondernemer.nl

Voor de juiste informatie

Wat is het voordeel van 360 graden feedback?

Als manager van een grote afdeling, is het mijn taak om te zorgen dat ik de mensen die bij ons werken zo goed mogelijk begeleid. Ik heb echter gemerkt dat het niet altijd zin heeft om mensen om hun mening te vragen over het werk, omdat zij dan vaak het antwoord geven dat zij denken dat zij moeten geven, maar wat niet altijd het antwoord is waar ik iets mee kan. Ik ben namelijk niet geïnteresseerd in wat men denkt dat ze moeten zeggen, maar in wat er echt gaande is. Ik wilde daarom graag een andere manier gaan toepassen om te achterhalen wat de mensen bij mij op de werkvloer allemaal vonden. Ik heb toen gezien wat ik kon gaan doen en ik heb toen goede verhalen gelezen over de 360 graden feedback methode. Met de 360 graden feedback methode kun je namelijk niet alleen maar iemands mening horen, maar zie je heel veel meer van wat er op je afdeling gebeurt en ik ben daarom blij dat ik hier ben gaan kijken toen ik op zoek was naar mogelijkheden om meer uit mijn afdeling te halen. Ik heb gemerkt dat veel bedrijven reeds met 360 graden feedback geven werkten en dus was het mijn taak om te kijken waar zij dan waren gaan kijken. Ik heb toen gezien dat ik het beste een keer naar de site van trakstar.nl kon gaan omdat ik hier heel veel goede verhalen over had gelezen. Ik heb toen bekeken wat ik aan info op de site van deze mensen kon vinden en ik heb gezien dat ik hier heel veel nuttige manieren kon vinden om te achterhalen wat er bij ons op de werkvloer speelde. Het was voor mij dan ook gelijk duidelijk dat ik deze mensen wilde inhuren voor de 360 graden feedback methode en ik heb gelijk even op de site gekeken of ik de contactgegevens van deze mensen kon vinden. Ik heb toen een belletje gepleegd en ik ben nog altijd blij dat ik hen benaderd heb. Zij konden mij namelijk heel goed helpen en wij konden toen al heel snel met de 360 graden feedback methode gaan werken. Dit heeft ons heel veel interessante inzichten opgeleverd.

De 360 graden feedback methode levert heel veel nieuwe inzichten op

Wij zijn blij dat wij met de 360 graden feedback methode zijn gaan werken omdat wij op deze manier heel veel beter inzicht hebben gekregen in wat er binnen ons bedrijf speelt. Wij hebben namelijk gemerkt dat wanneer je deze mensen in de arm neemt, je er zeker van kunt zijn dat je veel meer te weten komt over de productiviteit van je afdeling. Ik ben daarom ook heel blij dat ik de 360 graden feedback methode gevonden heb en ik hoop deze nog vaak te kunnen toepassen binnen ons bedrijf.

Wilt u meer weten over trakstar?

Mocht u meer over de mogelijkheden van dit bedrijf willen weten, dan kunt u:

  • Even naar trakstar.nl surfen
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden
  • Een keer contact opnemen om te horen hoe men u hier verder kan helpen

Ik hoop dat u ook een fijne samenwerking met deze mensen kunt aangaan.