blog ondernemer.nl

Voor de juiste informatie

Waarom Bizzix?

logo (54)Is het je al eens opgevallen dat al die nieuwe mobieltjes op de markt een grote zwakte hebben? En dat is dat ze simpelweg nooit lang opgeladen blijven. Ik hang mijn mobiel elke nacht aan de lader, maar voordat de dag voorbij is, is de batterij alweer helemaal leeg. Dat is erg vervelend, maar gelukkig is er Bizzix.
Ik heb deze winkel gevonden dankzij mijn vriendin. Die weet namelijk dat ik erg gefrustreerd raak over mijn smartphone, als deze weer al eens leeg is.
Dat is ook niet zo gek, want ik reis voor mijn werk erg veel. Dat betekent dat ik ook vaak een taxi huur naar de luchthaven. Als ik dan weer van de luchthaven kom, dan is het eerste dat ik wil natuurlijk mijn man bellen, om het te verwittigen dat ik aankom.
Ik reis bovendien alleen maar over korte afstanden, alles binnen Europa, ik laad mijn telefoon op voordat ik vertrek, en ik zet hem uit voordat ik in het vliegtuig stap. En toch komt het nog vaak voor dat de batterij het al begeven heeft, voordat ik zelfs in de taxi stap!

apple_magsafe_verlengkabeltotal_apple_magsafe_oplader_45watt (1)Een batterij bij Bizzix

Mijn vriendin stelde dus voor dat ik eens een kijkje zou nemen bij Bizzix, omdat ze hier batterijen en opladers verkopen voor onder andere de iPhone. Ik ben dus een kijkje gaan nemen en heb gelijk een tweede lader gekocht en twee extra batterijen. Ik bedacht me dat dit nooit kwaad zou kunnen, want zo heb ik tenminste altijd een batterij om op terug te vallen.
Ik ben blij dat ik die keuze gemaakt heb. Sterker nog, ik gebruik nu de daar gekochte batterij als mijn reguliere batterij, omdat hij langer meegaat! Goede kwaliteit dus, en een echte aanrader voor mensen die graag een oplossing vinden voor de constant lege batterij van hun mobiel!