blog ondernemer.nl

Voor de juiste informatie

Veel last gehad van klauwtenen

klauwtenenIn het dagelijks leven had ik veel pijn aan mijn voeten. Ik was er al meerdere malen mee naar de dokter geweest, maar die kon niet vinden wat het was. Via een goede vriendin van mij kwam ik terecht bij een speciale arts en die constateerde dat het klauwtenen was. Op mijn werk heb ik vaak hakken aan en dat zou goed de oorzaak kunnen zijn. Gelukkig was het gemakkelijk te behandelen door inlegzooltjes aan te schaffen. Wel moesten ze precies opmaat gemaakt worden en daarvoor werd ik weer doorverwezen. Het traject heeft ongeveer een maand geduurd, maar het resultaat mag er wezen.

 

Echt een aanrader. voeten

Voornamelijk op mijn werk had ik er last van. Het is niet fijn om hele dagen met pijn aan je voeten te lopen. Met mijn nieuwe inlegzooltjes heb ik nergens meer last van. Het is daarom ook echt een aanrader om ze aan te schaffen. Ze zijn ook super voordelig. Ze kosten ongeveer tussen de twintig en dertig euro. Met een kleine investering kan je dus een groot probleem verhelpen. Heeft u ook last van klauwtenen, dan zou ik snel een kijkje nemen op de website van footlogics. Op die website bevind zich meer informatie over voetproblemen.

hielspoor

Meer verhalen