blog ondernemer.nl

Voor de juiste informatie

Tip: opleiding middelbaar veiligheidskundige

opleiding middelbaar veiligheidskundige

opleiding middelbaar veiligheidskundigeVandaag is het weer tijd voor een leuk verhaal. Vandaag ga ik het hebben over de opleiding middelbaar veiligheidskunde. De reden? Als ondernemer is het erg belangrijk dat je je werknemers de beste werkomstanidgheden aanbiedt. Dit is niet alleen op de werkvloer, dit is ook alles daarachter, ik heb het dan dus over de verzekeringen en gegevens. Bij veel bedrijven is dit niet goed op orde, er zijn regelmatig testen en veel bedrijven halen dit dan niet. Wanneer dat gebeurd heb je een groot probleem. Gelukkig is er voor veel bedrijven een reddende engel, namelijk Arbode. Dit bedrijf kan ingehuurd worden om een bedrijf te helpen. Zij zullen ervoor zorgen dat alles netjes geregeld is en dat de test gehaald wordt. Ik kende dit bedrijf omdat ze mij ook al een keer geholpen hebben.

Pas geleden nam ik een kijkje op de website van Arbode en zag ik dat ze cursussen gaven zodat mensen hier kunnen komen werken. Mijn zus heeft geen werk en dit vond ik nou echt typisch iets voor haar. Ik vertelde haar dan ook over deze cursus en ze was eigenlijk vrijwel meteen erg enthousiast, ze nam dan ook meteen contact op met dit bedrijf.

opleiding middelbaar Wat een geweldig idee!veiligheidskundige

Ik vind het erg leuk dat ik mijn zus over de opleiding middelbaar veiligheidskunde verteld heb. Ze heeft nu namelijk een baan en ze vindt het super leuk. Ze is al bij wat bedrijven langs geweest en ze vertelde me dat ze het echt super leuk vond.