blog ondernemer.nl

Voor de juiste informatie

Printen in de buurt van Tilburg

Mijn uitnodigingen heb ik laten printen Tilburg. Hier bij Drukkerij Waalwijk kan je dit proces compleet laten verzorgen. Zo kan je kiezen uit één kleur, twee kleuren of full colour, alles is hier mogelijk. Het is hier zelfs mogelijk dat zij mijn uitnodigingen op de post doen. 

Omdat ik een groot feest wil gaan vieren ter gelegenheid van mijn 50e verjaardag heb ik deze uitnodigingen nodig. Natuurlijk wilde ik deze zelf ontwerpen, maar de rest heb ik uit handen gegeven, daar zijn andere experts voor nodig. Voor ons bedrijf hadden wij al een paar keer een opdracht door deze drukkerij laten verzorgen.  printen Tilburg

Mooi en vakkundig

Doordat ik al min of meer ervaring met dit bedrijf had via mijn werk, wist ik dat zij zeer kundig zijn . Daarom heb ik het printen nabij Tilburg uit handen gegeven. Ontwerpen kan ik wel, maar ik heb thuis geen gelegenheid om dit af te drukken. Bovendien hebben zij hier professionele machines waarmee zij kunnen snijden, rillen, vouwen, nieten of zelfs tot doosjes verwerken. Dat laatste is niet nodig, maar wie weet ooit in de toekomst.

Mijn uitnodigingen zijn al op de bus gegaan en heb ik de eerste reacties al binnen. Nog even en mijn feest kan beginnen.