blog ondernemer.nl

Voor de juiste informatie

Opleiding receptioniste is te vinden bij fabius opleidingen

Opleiding receptioniste/ telefoniste

Je kunt de opleiding receptioniste/ telefoniste volgen bij Fabius opleidingen. Fabius opleidingen zijn opleidingen voor korte tijd en dat voor een erg lage prijs. Mensen die deel maken van Fabius opleidingen, kunnen ook werkende zijn. Dat zijn dan vaak mensen die een opleiding moeten volgen vanuit werk. Opleiding receptioniste/telefoniste is erg belangrijk, want tegenwoordig heeft iedere organisatie werknemers in dienst (fulltime/parttime) die veel aan de telefoon zitten, daarvoor moet je natuurlijk ook leren! De vraag naar opleiding receptioniste/ telefoniste is erg groot.  In deze functie bedien je de telefooncentrale en ontvang je bezoekers. Je bent het eerste aanspreekpunt, dus je moet ook goed overkomen en dat leer je allemaal op opleiding receptioniste/ telefoniste. De opleiding Receptioniste / Telefoniste is minstens zo afwisselend als het werk zelf. Je hebt klassikaal les en 20 lessen van 3 uur. Je hoeft geen vooropleiding te volgen en er zijn genoeg kansen voor vervolgopleidingen.

Mijn ervaring

Ik wilde graag ook bij mijn werk een ander deel doen op een andere dag. Ik ben gaan kijken naar opleiding receptioniste/ telefoniste om dit 1 keer per week te doen bij mijn werk.
De opleiding is erg leuk en leerzaam. Door de opleiding heb ik mezelf weten te ontwikkelen en dat vind ik erg belangrijk. Ik adviseer andere mensen om Fabius opleidingen te volgen, het maakt niet uit welke opleiding, als je maar je werkzaamheden vergroot, dit heeft een super groot voordeel voor jezelf!