blog ondernemer.nl

Voor de juiste informatie

Online ondernemen

vertalen

Tegenwoordig doen we veel van ons werk digitaal en online omdat het makkelijker is, maar ook omdat je vaak geen andere keuze hebt. De meeste bedrijven en klanten zitten online daarom moet je ook met de tijd mee. Zo is het ook het geval met aanvragen van vertalingen.

Vroeger zou je ergens in Amsterdam naar een kantoor gaan en daar een gesprek voeren. Je nam de documenten mee dat vertaald moesten worden en ze zouden je daar vertellen wat het ging kosten. Met sommige vertaalbureaus in Amsterdam kon je ook bellen voor een offerte. Het was een heel ander manier van zakendoen. Nu werkt het echter heel anders en gaat het contact allemaal online.

vertalenNu ga je niet naar een kantoor want vaak is er zelfs geen fysiek kantoor voor klanten. In plaats daarvan vul je op de website van een vertaalbureau in Amsterdam een online formulier in. Hierin geef je alle specifieke eisen aan en stuur je de documenten als bijlage mee. Binnen een dag heb je een offerte in de inbox en kun je een keuze maken.

Het gaat tegenwoordig zo een stuk sneller en ben je als ondernemer minder tijd kwijt. De diensten van een vertaalbureau Amsterdam kosten bovendien ook een stuk minder.

Meer verhalen