blog ondernemer.nl

Voor de juiste informatie

Meer exposure met voertuigreclame – Vergroot de zichtbaarheid van je bedrijf!

Meer exposure met voertuigreclame - Vergroot de zichtbaarheid van je bedrijf!
Zoek je een voordelige manier om je bedrijf onder de aandacht te brengen? Dan is voertuigreclame zeker iets voor jou! Hiermee kun je namelijk de zichtbaarheid van je bedrijf vergroten en een groot publiek bereiken. Er zijn verschillende mogelijkheden om voertuigreclame te maken: voertuigbelettering, voertuig bestickering en carwrapping. We bespreken ze allemaal in dit blog.

3 soorten voertuigreclame

Wil jij ook opvallen met voertuigreclame? Er zijn drie soorten. Ten eerste hebben we auto belettering, waarbij er letters worden aangebracht op de auto. Dit kan zowel op de zijkant als op de achterkant van de auto. Ten tweede is er auto bestickering, waarbij er stickers worden aangebracht op de auto. Deze stickers kunnen in alle vormen en maten worden gemaakt en geven zo veel mogelijkheden voor het creëren van een uniek ontwerp. Ten derde zijn er carwraps, waarbij de auto geheel of gedeeltelijk wordt ingepakt in een folie met daarop het gewenste ontwerp. Carwraps zijn erg effectief, omdat ze zo goed opvallen en de designmogelijkheden min of meer ongelimiteerd zijn.

Welke type voertuigreclame is het beste?

Voertuigreclame heeft maar één doel en dat is dat de boodschap overkomt. Dit kan met elke vorm van voertuigreclame, afhankelijk van het design. Met de moderne printers waar reclamebureaus over beschikken is in principe elk ontwerp mogelijk. Maar belangrijker is dat je weet wat je ermee wilt bereiken en daar je voertuigreclame op aanpassen. Een goed contrast tussen de belettering en de achtergrondkleur kan namelijk meer effect sorteren dan een ingewikkelde grafische print. Ook moeten de letters groot genoeg zijn om goed leesbaar te zijn en in een makkelijk te lezen lettertype zijn. Ten slotte is het belangrijk om rekening te houden met de stijl van je bedrijf en wat daarbij past.

Dé manier om je naamsbekendheid en klantenbestand te vergroten

Voertuigreclame is een goede en relatief goedkope manier om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten. Met zowel auto belettering, auto bestickering als een carwrap kun je jouw doel bereiken en de zichtbaarheid van je bedrijf een boost geven! Ook adverteren op social media is een goede manier om je bedrijf onder de aandacht te brengen.