blog ondernemer.nl

Voor de juiste informatie

Maak gebruik van Euro manchetten & Compensatoren!

Wat weet jij over Euro manchetten & Compensatoren? Wij maken hier al een geruime tijd, met plezier, gebruik van. Voor een paar maanden terug heb ik de opdracht gekregen om een bedrijf te vinden die ons hiervan kan voorzien.

Op zich leek het voor mij geen moeilijke opgave waardoor ik hier volmondig ja op had geantwoord. Pas als je daadwerkelijk gaat zoeken, dan kom je erachter dat het een stuk lastiger is als dat het lijkt. Wij wilde namelijk een bedrijf zien te vinden die met ons mee wilt groeien richting de goede toekomst. Niet zozeer in ons belang, maar wel in het belang van een groot team wat samen gaat werken.

kleurstalen-1_edited-420x383

Ruime keuze

Zo ben ik, na wat zoekwerk op het internet, terecht gekomen op de website van euromanchetten.nl. Een ruim assortiment en zo te lezen ook goede kennis vind je op deze website. Ik kon het dan ook niet laten om telefonisch contact op te nemen met dit bedrijf en vervolgens een afspraak ga maken.maatwerk-1024x6401-420x263

Goede service

Een zeer vriendelijke stem aan de andere kant van de lijn had mij onwijs goed te woord gestaan. Zo had ik de afspraak gemaakt en kon ik niet meer wachten tot het zover was dat zij bij ons langs zouden komen. In de tussentijd had ik mijn werkgever al op de hoogte gesteld dat ik een bedrijf had gevonden. Dankzij de Euro manchetten & compensatoren welke zij verkopen kunnen wij verder groeien!