blog ondernemer.nl

Voor de juiste informatie

Maak gebruik van al je programma’s

Narrowcasting

Wanneer je een systeem wilt gebruiken om alles mee te delen, is het natuurlijk wel handig als je er verschillende programma’s mee kunt laten zien. Van een eenvoudige webpagina tot een geavanceerd systeem om de bezettingsgraad bij te houden. Maar ook het weer of openbaar vervoer kun je tonen aan je gasten, eventueel met een lichtkrant aan de onderkant van het scherm. Met Narrowcasting kun je alle kanten op, en gebruik maken van allerlei soorten software.

Narrowcasting

Geen aparte software meer nodig

Met het gebruik van Narrowcasting heb je geen aparte software meer nodig, welke statistieken je ook wilt laten zien met deze software kun  je het allemaal laten tonen. Van Powerpoint tot je mail, van statistieken tot grafieken aan toe. Ook het laatste nieuws van de dag, of hoe lang de wachtrij is bij je bedrijf eventueel met een nummersysteem. Agendabeheer en nog heel veel meer, de mogelijkheden met deze software zijn onbeperkt en voor ieder bedrijf of instantie zeer nuttig.

Presentaties worden glashelder

Het geven van presentaties met de Narrowcasting software wordt een glashelder verhaal, wil je een presentatie geven maar dan wel in de eigen huisstijl is dit ook mogelijk. Alles wat je toont aan bezoekers of personeel wordt direct herkenbaar, met de speciale koppelingen van het openbaar vervoer of het weer ben je altijd bij met het laatste nieuws. Eventueel kun je het nieuws tonen door middel van een lichtkrant op je scherm, hierin laat je het weer bijvoorbeeld zien of de vertragingen van de treinen. Er zijn zeer veel mogelijkheden met de software van aenc.nl.