blog ondernemer.nl

Voor de juiste informatie

LED TL buis gekocht voor op de zaak

philips-ledtube-t8-ga110_philedtubega110-20Afgelopen week heb ik bij lampdirect nieuwe lampen besteld. De laatste keer dat ik lampen bestelde bij dit bedrijf was ik zeer tevreden. Ik kreeg toen goed advies en werd zeer professioneel en klantvriendelijk geholpen. Ik hecht daar veel waarde aan. Vandaar dat ik ook weer terugkom. Dit keer had ik een LED TL buis nodig. Bij ons in het restaurant was er een kapot. Ik wilde er een die niet te vel licht geeft, maar gewoon rustig is voor je ogen. Ik kreeg toen advies van het ervaren personeel en die zeiden tegen mij dat ik de g13 moest nemen. Die heb ik toen ook besteld en wat betreft de prijs vond ik het reuze meevallen moet ik zeggen. Ze hadden voordelige prijzen over het gehele assortiment, dus misschien bestel ik over een tijdje wel meerdere lampen.

Er werd zeer snel bezorgd. philips-tl5-high-efficiency_tl5he8-20

Toen ik online had besteld hoefde ik maar twee dagen te wachten voordat ik ze thuis had. Alles is perfect aan dit bedrijf. Ze verdienen ook echt een groot compliment. Voor mensen die opzoek zijn naar lampen van goede kwaliteiten is het zeker een aanrader. Ze hebben een groot assortiment en alle soorten lampen die je je maar kan bedenken.

philips-tl-d-super-80-(master)_tld8-20

Meer verhalen