blog ondernemer.nl

Voor de juiste informatie

Laptophouders kopen van experts

Op deze website informeren wij u over de beschikbare mogelijkheden voor het plaatsen van laptops en notebooks in personen, bestelwagens en vrachtwagens.

notebooksteun_d100_01_6685a87990f3dbb4258d9f22a4a3f7c3

Meer en meer verschuift ons werk van vaste bureaus naar mobiele werkplekken. We vinden het al heel gewoon om vanuit de auto telefoongesprekken te voeren. Ook laptops en pocket pc’s zien we steeds vaker verschijnen als effectieve instrumenten om ons werk sneller en eenvoudiger te kunnen uitvoeren. De techniek stelt ons in staat om informatie onafhankelijk van plaats of tijd te verwerken.

 nsls100

Fijne hulpmiddelen

 

Onze productlijn is ontwikkeld om mobiel werken vanuit de (bedrijfs) auto te ondersteunen.

Mobiele werkplekken vragen om slimme toepassingen. Praktische hulpmiddelen om van uw (bedrijfs)auto een comfortabele en veilige werkplek te maken. Laptophouders zijn er in allerlei soorten en maken volwaardige werkplekken van auto’s. Maar ook verbeteren zij de efficiency.

ergot

Wij bieden u mogelijke oplossingen om efficiënter en comfortabeler mobiel te werken. Indien u vragen heeft over onze werkwijze of producten, is het altijd mogelijk om contact met ons opnemen.