blog ondernemer.nl

Voor de juiste informatie

Klik hier voor de incasso die uw zorgen wegneemt!

Persoonlijk wil ik niet betalen voor een dienst die niet heeft waar gemaakt wat ik heb gevraagd, en ik denk dat iedereen het met mij eens zou zijn. Daarom is er bij no cure no pay incasso Bill BV een systeem aangenomen waarbij ze de target moeten behalen voordat de klant betaald. Dit heeft mij over de streep getrokken om mijn incasso’s aan dit bedrijf over te laten. Klik hier om naar de site van Bill BV toe te gaan om het zelf te ervaren. Een samenvatting voor dit bedrijf is vakkundigheid, duidelijkheid en zeer klantvriendelijk. Ze doen er alles aan om de wensen van de klanten te vervullen en om zo vertrouwen op te wekken en om vaste klanten te behouden.

Pre incasso

Ook werkt het bureau met pre incasso’s, dit wil zeggen dat voordat er een deurwaarder langs komt, een aanmaning wordt gestuurd door het incasso bureau zelf, zo wordt ervoor gezorgd dat het niet rauw op het dak van de klanten valt als er ineens een deurwaarder voor hun komt om het geld op te eisen, ze zijn per slot van rekening al gewaarschuwd door de aanmaning van Bill BV.  Klik hier om nog meer informatie hierover te bemachtigen.

Van mij krijgt Bill BV een ruime voldoende!

Doordat ik heb aangeklopt bij het incassobureau het ik meer zekerheid gekregen over mijn financiële zaken en vind ik het ook leuker om geld te verdienen. Daarom wil ik het bedrijf heel erg bedanken voor het helpen en de goede service. Ik zal mijn verstreken facturen in de toekomst altijd door Bill BV laten incasseren.