blog ondernemer.nl

Voor de juiste informatie

Je productielijn compleet

Pacoma

Hoe groter de productie is hoe efficiënter dit aangepakt moet worden, tijd is geld en besparing op materialen en productie is ook een groeiend proces binnen een bedrijf. Door een complete productielijn te creëren, zorg je ervoor dat deze niet alleen continu zijn. Ook zijn storingen door menselijk handelen direct uitgesloten, door een palletwikkelmachine achter de productielijn te zetten worden de pallets direct verpakt. Dit bespaart dubbele handelingen, de geproduceerde producten kunnen direct op transport.

Pacoma

Uitgevoerd met de beste technologie

Een palletwikkelmachine is voorzien van de nieuwste technologieën, de nieuwste snufjes om nog efficiënter en voordeliger te kunnen werken. Want dat is uiteindelijk ook het doel van een machine, voordeliger en sneller werken met dezelfde of nog betere kwaliteit. Met de machines van Pacoma hoef je daar geen twijfels over te hebben, alle machines zijn ontwikkeld om eenvoudig mee te kunnen werken. Jarenlange ontwikkeling en ervaring heeft ervoor gezorgd dat je gebruik maakt van de beste machines.

Bespaar ook op het gebruik van folie

De meeste mensen weten dat handmatig gebruik van materialen, vaak duurder uitpakt dan wanneer een machine het doet. Bij een machine is ook het voordeel dat je te maken hebt met een zeer stabiel proces, stel je de machine in dan maakt het niet uit of het 1 keer of 1000 keer moet worden herhaald. De kwaliteit blijft gelijk, met een palletwikkelmachine bespaar je op het gebruik van folie. Door efficiënt te werken met de folie, zorg je ervoor dat je minder gebruikt en een beter resultaat hebt. Wil je meer informatie over de soorten machines bij Pacoma.nl, kijk dan snel op de website.

Meer verhalen