blog ondernemer.nl

Voor de juiste informatie

Is de Bmw Series 5 een goede auto?

De BMW Series 5 is een betrouwbare luxe auto volgens de feedback van klanten. Met goed onderhoud en als je goed voor deze auto zorgt, kan hij 150.000 tot 200.000 mijl meegaan. Deze auto maakt gebruik van een V8-motor met 4 cilinders en heeft veel BMW 5 serie velgen modellen die u kunt kiezen en gebruiken. Van de carrosserie gezien is deze auto een prachtige machine, de prestaties van deze auto zullen ook niet teleurstellen, voor dagelijks gebruik of voor een aangepast weekend gebruik. Als u deze auto heeft en deze wilt aanpassen, kunnen wij u helpen bij het kiezen van de beste aanpassingen die u kunt krijgen.

Beste modificatie van de BMW-serie 5

Het eerste dat je moet upgraden is de ophanging van de tour, ga voor 26 mm-37 mm lager, ga niet lager dan dit, dan riskeer je krassen op je bogen. Het monteren van een betere remschijf en hoogwaardige remblokken kan handig zijn bij plotseling remmen. Installeer snelle wegen camera’s, dit is een cruciale vermogensupgrade voor uw auto, maar het moet worden geïnstalleerd door een professional. Daarnaast is het upgraden naar een turbocompressor de meest efficiënte manier om de luchttoevoer te vergroten en stelt u in staat meer brandstof te verbranden waardoor u meer vermogen heeft. Vervang tot slot uw BMW 5 serie velgen. Als deze allemaal zijn geïnstalleerd moet u uw auto vaker laten controleren door een automonteur..

Hoe kunt u uw BMW voor altijd laten meegaan?

Er zijn een paar manieren waarop u kunt proberen uw BMW te onderhouden en de levensduur van uw auto te verlengen. U dient uw banden maandelijks te controleren om ongelijke luchtdruk te voorkomen. Ververs uw olie elke 7.500 mijl, zelfs als de handleiding elke 15.000 mijl zegt. Als u wilt dat uw auto lang meegaat, ververs deze dan elke 7.500 mijl. Controleer regelmatig de rubberen pakking en slang van uw BMW. Het is slim om onder de motorkap te controleren of er scheuren of defecte afdichtingen zijn die de prestaties van uw auto kunnen beïnvloeden.