blog ondernemer.nl

Voor de juiste informatie

Injection moulding, maak jij hier gebruik van?

Je hebt vast al wel eens gehoord van injection moulding, oftewel spuitgieten. Hiermee wordt er een product gemaakt welke in een soort van mal wordt geïnjecteerd. Als je een product aan het ontwerpen bent, dan komt er een hoop bij kijken. Denk hierbij aan de handigheid van het product, hoe ligt het in de hand en niet te vergeten is het handig? Zelf zijn wij druk bezig met het ontwerpen van een pakkend design. Dit in een combinatie van een passende chip om het geheel af te maken. Echter hadden wij hier niet zelf de mogelijkheden om het in ons eigen hand te houden. Zodoende heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een bedrijf die ons hiermee kan helpen.

Online gezocht op injection moulding

Tijdens mijn zoektocht op het internet naar injection moulding ben ik terecht gekomen op de website van Metafas. Op deze website had ik het al snel in de gaten dat zij ons erg goed kunnen helpen. Zo heb ik een afspraak gemaakt met dit bedrijf. Het ideale van deze afspraak is dat wij onze wensen en project konden bespreken in de hoop dat zij ons hiermee konden helpen. Al snel kregen wij te horen dat dit geen enkel probleem was. De offerte werd opgemaakt en deze kreeg ik al snel gestuurd. De kosten die zij hanteren zijn erg aan de lage kant. Voor mij was het dan ook snel duidelijk en ik heb hier akkoord op gegeven zodat zij aan de slag konden gaan.