blog ondernemer.nl

Voor de juiste informatie

Goedkope domeinnamen registreren.

logo3U wilt een domeinnaam registreren, maar waar moet u beginnen? Het begint allemaal met een sterk idee. Uw sterke idee verdient dan ook een sterke domeinnaam. Een domeinnaam is eenvoudig en snel te registreren waar en wanneer u wilt.

Het registreren van een domeinnaam kost geld. De prijzen verschillen vaak per domeinregistrar. Het is daarom ook belangrijk te weten wat u wil doen met uw website voordat u een domeinnaam registreert.

Als u een domeinnaam heeft, heeft u nog geen website. Een domeinnaam kunt u vergelijken met een stuk land. Er is eerst land nodig voordat er een huis gebouwd kan worden. Een domeinnaam is dus de ruimte waar u een website kunt bouwen.google-analytics

Een domeinnaam registreren wordt gedaan in de vorm van hosting. Hosting is het reserveren van een stukje ruimte op een server. Als u dit stukje ruimte met uw domeinnaam koppelt, creeërt u het skelet van een website.

Ook dan is uw website nog niet compleet. Een website moet gebouwd worden. Dit kunt u zelf doen of door een specialist laten doen. Als de website klaar is, kunt u de bestanden op uw gereserveerde stukje ruimte op de server oploaden.

Er zijn veel verschillende domeinregistrars in Nederland. Het is belangrijk de verschillende domeinregistrars te vergelijken in prijs. U wilt natuurlijk meer betalen dan nodig is. Een aantal bekende providers zijn iXL hosting, Argeweb en Versio. Versio is een van de goedkoopste en beste in Nederland.

hack-210x158