blog ondernemer.nl

Voor de juiste informatie

Gebr. Vermeer Industrial Movements helpt je verhuizen

Gebr. Vermeer Industrial Movements

Een bedrijfsverhuizing laten regelen door Gebr. Vermeer Industrial Movements? Het verhuizen van alle machines en werkplekken vergt een drukke en stressvolle periode. Waarmee ga jij het vervoeren en komt het wel heel aan op locatie? Dan heb ik het nog niet gehad over de zorg wat je moet verlenen. Welke voertuig is nu eenmaal geschikt om die ene grote machine te transporteren. Kortom, er komt een hoop bij kijken en daar zit een ondernemer nooit op te wachten. Hierdoor raad ik je aan om snel in contact te komen met Gebr. Vermeer Industrial Movements.

Gebr. Vermeer Industrial Movements

Kennis volop aanwezig bij Gebr. Vermeer Industrial Movements

Zelf zitten wij letterlijk met het handen in ons haar. Wij hebben een prachtige pand weten te bouwen en daar ben ik meer dan trots op. Echter krijgen wij het maar niet voor mekaar om de machines op die locatie te brengen. Een vrachtwaren huren is geen probleem, echter hebben wij geen materiaal beschikbaar om de machines van de grond te liften. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om een expert in te schakelen die dit kan realiseren voor ons. Ik had alleen niet verwacht dat ik een bedrijf zou vinden die alles voor ons uit handen kan nemen. Wij zijn namelijk terecht gekomen op de website van Gebr. Vermeer Industrial Movements. Hier heb ik telefonisch contact mee opgenomen en toen ging het balletje snel rollen. Voordat ik het wist had ik de offerte al in de mail en daar heb ik akkoord op gegeven. De verhuizing staat in ieder geval nu vast voor ons.