blog ondernemer.nl

Voor de juiste informatie

Een mooie website laten maken

website laten maken

Onlangs heb ik een website laten maken voor mijn nieuwe webshop. Via het bedrijf Hetisonswerk heb de hulp gevraagd. Zij hebben al heel wat jaren ervaring en kunnen op zeer professionele wijze mijn wensen in vervulling brengen. Het grote voordeel hiervan is dat ik geen grote investeringen hoef te doen. Tevens kan het concept wat zij voor je maken mee laten groeien met jou bedrijf. Want iedereen weet dat je up to date moet blijven, wil jij een succesvol bedrijf krijgen. Het is hier ook mogelijk om al je drukwerk te laten verzorgen. Zo heb je alles onder één dak en kan je jouw bedrijf sneller laten groeien. website laten maken

Top bedrijf!

Michiel Stiekema en Oopke Nieland zijn de oprichters van Hetisonswerk welke is ontstaan vanuit  samenwerking met zzp-ers. Alle websites die hier worden gebouwd worden gemaakt in Joomla.  Dit systeem draait al jaren mee op het hoogste niveau van CMS websites en is uitermate geschikt om kleine tot zeer grote websites mee te maken.

Inmiddels is mijn bedrijf online gezet en ik moet zeggen dat het al goed bekeken wordt. Kan iedereen dan ook aanraden wanneer je van plan bent om een website te laten maken, het bedrijf Hetisonswerk in te schakelen.