blog ondernemer.nl

Voor de juiste informatie

Een mooie bedrijfsfilm laten maken

Elk bedrijf is wel op zoek om naar de mogelijkheden te zoek om zo goed mogelijk op te vallen en dat kan door het maken van een bedrijfsfilm. Deze kan ervoor zorgen dat bestaande klanten en andere relaties een beeld te geven van wat er allemaal binnen en buiten het bedrijf plaats vindt. Natuurlijk is dit ook mogelijk met folders en ander materiaal, maar een bewegend beeld trekt meer de aandacht. Voor ons bedrijf leek dit een geweldige manier om ons aan het publiek voor te stellen. Daarom hebben wij een afspraak met Alpha Motions gemaakt om zo onze wensen te bespreken.  WS_Logo_JB_Orange-v3.0-e1455446439152

Echt maatwerk

Omdat het best wel moeilijk is om te beslissen wat er wel of niet moet worden getoond in onze bedrijfsfilm hebben wij eerst een gesprek met de makers gehad. Deze luisterden nauwkeurig naar onze informatie en maakten waar nodig aantekeningen. Zowel voor als tijdens werden wij nauwkeurig op de hoogte gehouden. Ook tijdens het monteren van de opnames werden wij er nauw bij betrokken.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar het werk van Alpha Motions, dan is het zeker de moeite waard om op hun site te kijken. Hier vindt je meer informatie over de werkwijze en kan je een kijkje nemen in de portfolio.