blog ondernemer.nl

Voor de juiste informatie

Doos op maat laten maken

doos op maat

Een doos op maat laten maken lastig? Dan ben jij nog niet bekend met Dozenstampers! Dit bedrijf weet als geen ander hoe belangrijk het is om een geschikt verpakking te hebben. Zo kun jij jouw klanten goed helpen en zal je de gewenste kwaliteit over kunnen brengen. Normaliter ben ik niet iemand die iets via het internet koopt. Echter sinds ik een eigen webshop heb weet ik het wel beter. Als je het via het internet kunt bestellen,dan zul je dit ook sneller doen. Het scheelt je een rit naar de stad en bovendien hoef jij het niet te tillen! Dit is natuurlijk perfect voor iedereen! Alhoewel ik nu een webshop heb waar ik trots op ben, toch heb ik niet gedacht aan de juiste verpakking.

doos op maat

Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die mij hiermee kan helpen. Al vrij snel kwam ik terecht op de website van Dozenstampers. Bij dit bedrijf had ik het meteen in de gaten! Zij weten wat ik nodig heb en dat is een geschikte doos op maat. Uiteraard ook voor een aantrekkelijke lage prijs.

De doos op maat besteld die ik nodig had

De meeste producten uit mijn shop hebben een kleine formaat. Gelukkig had dit bedrijf dat ook en ben het vervolgens gaan bestellen. De minimale bestelling die je dient te plaatsen is 100 stuks. Al moet ik zeggen dat je er snel doorheen bent. Ik heb het in ieder geval besteld en de levering verliep erg snel. Gelukkig kan ik nu eindelijk de bestellingen van mijn klanten gaan verzenden!