blog ondernemer.nl

Voor de juiste informatie

De ri en e moeten goed in orde zijn

ri en e

Toen ik nog werknemer was vond ik het superbelangrijk dat de veiligheid optimaal was. Nu ik een eigen bedrijf heb vind ik dat ik er ook voor moet zorgen dat mijn werknemers in een veilig pand werken. Zo had de baas die ik eerst had zijn bedrijf laten keuren door rieofferte.nu. Het bedrijf is hierin gespecialiseerd. Het fijne is dat dit bedrijf een superlaag uurtarief heeft, terwijl ze fantastisch werk leveren. Ik ben toen gaan kijken op internet om vervolgens contact op te nemen.

Op internet kon ik eenvoudig het nummer vinden van ri en e. Toen ik contact opnam stonden ze mij erg vriendelijk te woord en werd er duidelijk antwoord gegeven op mijn vragen. Ik had toen gevraagd of ze zo snel mogelijk langs konden komen om advies/informatie te geven. Ze kwamen vervolgens de volgende dag al langs!

Fantastische service.ri en e

Ik was erg blij dat ze de volgende dag al langs konden komen. Op deze manier zouden mijn werknemers super snel in een veilig pand werken. Van ri en e kregen we hele goede tips. Zo hebben ze ons goed geholpen met het maken van veiligheidsplannen en moesten we andere trapleuningen aanschaffen. Dat hebben we allemaal aangeschaft. Ik hoef nu ook niet meer te vrezen voor de arbodienst. Mocht jij ook graag je pand willen voorzien van goede veiligheidsmaatregelen, dan zou ik je adviseren om dit bedrijf in te schakelen!