blog ondernemer.nl

Voor de juiste informatie

Brievenbusdoos

Het kleinste formaat van onze brievenbusdoos is 160x120x25 mm en het grootste formaat is 370x260x28 mm. Al onze brievenbusdozen kunnen door de brievenbussen van jouw klanten. Kies jij voor bedrukte brievenbusdozen dan heb je de keuze uit golf karton en massief karton en uit de kleuren wit en bruin. Je gaat als volgt te werk:

Brievenbusdoos

–          Geef via de webshop het formaat door dat je nodig hebt.
–          Stuur een PDF met de gewenste bedrukking.

Als wij deze gegevens van je hebben ontvangen, maken wij een offerte voor je. Als jij akkoord gaat dan worden de brievenbusdozen voor je besteld en heb jij deze binnenkort in huis.

Brievenbusdoos gebruiken

 

Heb jij gezien hoe interessant het is om grote hoeveelheden in één keer te bestellen? Onze staffelkorting zal je verrassen, je bespaart veel geld. Op die manier kun jij nog goedkoper je producten veilig versturen. Op onze overzichtelijke en duidelijke website zie jij precies hoeveel goedkoper jij uit bent als je besluit een grote partij dozen of brievenbusdozen te bestellen. Wist je dat wij ook op pallets leveren? Dat gebeurt als de bestelling erg groot is, dan wordt een pakket op een pallet verzonden. Dit kost je niets extra! Het is wel van belang dat de trailer, die de vervoerder gebruikt, op jouw adres zonder problemen kan lossen. Het is belangrijk dat alles netjes wordt verzonden en daarom kun je nu maar beter de keuze maken voor deze doos. Je bent van alle gemakken voorzien en je weet zeker dat alles netjes en veilig wordt verpakt.