blog ondernemer.nl

Voor de juiste informatie

Advies zakelijke autofinanciering voor bedrijven

Een zakelijke autofinanciering is een zakelijke overeenkomst voor het gebruik van bedrijfsauto’s. Beslissen of u een auto voor uw bedrijf wilt kopen of leasen, lijkt misschien erg lastig, maar we zijn er om u te helpen deze beslissing minder ingewikkeld voor u te maken. Leasen maakt het kopen en beheren van bedrijfsauto’s eigenlijk eenvoudiger. Belastingbesparing, vaste maandlasten, de mogelijkheid om regelmatig te verlengen en onderhoudskosten zijn slechts enkele voordelen van zakelijke autofinanciering. Zakelijke autofinanciering geeft uw bedrijf het voordeel om met de allernieuwste voertuigen tegen de laagste prijzen te rijden.

Wie wilt dat niet?

Mogelijkheden auto financieren

Er zijn verschillende mogelijkheden om een ​​bedrijfswagen zakelijk te financieren. Wat is voor jou de meest effectieve methode? Dit is afhankelijk van een aantal zaken, waaronder de soort organisatie en uw eigen voorkeuren. Wij helpen u graag op weg, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Als u overweegt een nieuwe bedrijfswagen aan te schaffen, moet u eerst de prijzen overwegen. Met zoveel opties voor de aanschaf van zakelijke voertuigen, is het onderwerp kopen versus leasen een typisch onderwerp.

Eisen voor een zakelijke financiering

De volgende stap is om te informeren onder welke voorwaarden je een auto kunt leasen. Je moet aan een paar eisen voldoen: er is u immers iets heel waardevols toevertrouwd. De meeste autoleasebedrijven hebben een Nederlands woonadres, een geldig paspoort/ID en een Nederlands erkend rijbewijs van u nodig. Ook heeft u onder andere een vast of tijdelijk arbeidscontract nodig. Ga in stijl op pad richting een afspraak met uw zelffinancierende bedrijfswagen.

Heeft het leasen invloed op uw kredietscore?

Zakelijk een auto financieren heeft invloed op uw kredietscore, net als creditcards, telefooncontracten en al het andere dat u maandelijks betaalt. Wees niet ontmoedigd; als u uw maandelijkse betalingen op tijd doet, kan uw kredietscore stijgen. Het zal gunstig voor u zijn als u kunt aantonen dat u op tijd kunt betalen – een hogere kredietscore zal u waarschijnlijk ook betere tarieven bieden voor hypotheken, autoverzekeringen en creditcards.