blog ondernemer.nl

Voor de juiste informatie

5 redenen voor doosletters

5 redenen voor doosletters voor uw bedrijf

Wilt u uw bedrijf op de juiste manier aan de buitenwereld tonen? Dan kunnen de goede letters voor uw pand niet ontbreken. Een eenvoudige en goedkope manier om dat voor elkaar te krijgen, is met doosletters. Dit zijn letters inclusief licht erin, erachter of erop. In dit blog leest u 5 redenen om voor doosletters te kiezen.

Handig voor interieur en exterieur

Doosletters zijn zowel verlicht als onverlicht te gebruiken. Ze kunnen ook makkelijk in verschillende formaten gemaakt worden. Hiermee zijn ze te gebruiken voor zowel de binnenkant als de buitenkant van uw pand. U haalt met doosletters dus niet alleen de klanten binnen, u behoudt ze ook door de branding van uw onderneming goed door te voeren.

Merkherkenning

Door middel van doosletters heeft u een relatief goedkope manier om optimaal op te vallen bij mogelijke klanten. Vooral als u wilt besparen op marketingkosten, zijn doosletters een fantastisch product om uw merknaam en uw imago op de juiste manier op uw klanten over te brengen.

Duurzaamheid

Doosletters staan bekend om hun duurzaamheid, omdat ze zijn gemaakt van materiaal zoals aluminium en acryl. Deze materialen zijn goed bestendig tegen weersomstandigheden, zoals hitte, wind en neerslag. Daarbij zijn acryl, aluminium en polycarbonaat zeer goed te betalen.

Altijd zichtbaar

Met verlichte doosletters valt uw bedrijfspand dag in, dag uit op voor toevallige voorbijgangers en potentiële klanten. Hierdoor zijn doosletters zo’n handig marketinginstrument. U bent namelijk ook ’s nachts zichtbaar!

Milieuvriendelijk opvallen

U wilt opvallen met uw bedrijf, maar u wilt dat natuurlijk milieuvriendelijk doen. Daarvoor zijn doosletters ook perfect! Door voor doosletters met LED-verlichting te gaan, bent u milieuvriendelijk uw bedrijf aan het promoten. Af en toe even controleren op verwering en de LED-verlichting vervangen om de 5 jaar, en u kunt er weer tegenaan.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste ondernemersnieuws? Lees dan de laatste trends & Ontwikkelingen op onze blogpagina.