blog ondernemer.nl

Voor de juiste informatie

Voor de best inkt moet je bij inktdruppel.nl zijn

logoGoedemorgen en welkom allemaal op mijn zakelijke blog. Ik denk dat ik voor de meeste van jullie een interessant artikel heb, het gaat namelijk over inkt cartridges voor zakelijk gebruik. Ik heb een tip voor jullie waar je deze voordelig kunt kopen. Ikzelf koop hier al jaren lang mijn inkt cartridges, namelijk bij de firma Inktdruppel. Ik koop hier overigens ook inktpatronen voor thuis, dat is ook mogelijk bij deze firma. Het maakt ook niet uit voor welke printer je het koopt, zo hebben vrijwel alles op voorraad en het is direct leverbaar. Het is zelf zo, dat wanneer je een bestelling hebt gedaan via inktdruppel.nl je het gegarandeerd binnen twee werkdagen thuis krijgt. Zo kom je nooit voor onverwachtse problemen te staan. Qua hoeveelheid maakt het ook niet uit wat je besteld. Zelf maak ik niet zoveel gebruik van de printer, dus ik heb slechts zo;n zes bestellingen per jaar lopen. Maar voor bedrijven die op grootschalig gebruik maken van hun printers hebben zij ook een goede oplossing. Wanneer jij dus veel gebruik maakt van de printer adviseert Inktdruppel om het huismerk te nemen.

brother-compatible-lc-970-1000bcmy_-inktdruppel.nl

Inktdruppel.nl en het huismerk

Zoals ik net al aangaf koop hier inktpatronen van het merk Canon. Dit kun je heel eenvoudig via de site doen. Je hoeft niet alle pagina’s af om de juist cartridge te vinden. Door te filteren of zoeken om patroonnummer heb je zo datgene gevonden waar je naar op zoek bent. Verder raad ik jullie het gebruik van het huismerk aan, als je veel moet printer dan. Het huismerk van Inktdruppel is ook van goede kwaliteit. Deze laat dus geen inktvlekken achter en is net zo scherp. Het is een echte aanrader, net als de firma zelf. Verder ben je nog verzekerd van een paar andere zaken:

  • Gunstige prijs-kwaliteitverhouding
  • ISO-gecertificeerd
  • 100% garantie
  • Eigen label

epson-compatible-t009-inktdruppel.nl