blog ondernemer.nl

Voor de juiste informatie

Two Step Web en Marketing

Two Step Web en Marketing

Al een tijdje ben ik bezig met het opzetten van een eigen onderneming. Mijn plan was om online kleding te verkopen en daarom heb ik het bedrijf Two Step Web en Marketing ingeschakeld. Zij konden mij helpen met het ontwikkelen van een webshop, waar ik mijn producten op kan gaan aanbieden. Zij bevinden zich in Kaatsheuvel, dat is voor mij ideaal want ik woon daar in de buurt. Omdat ik zelf niets af weet van webdesign, leek het mij handig om eerst bij het bedrijf langs te gaan voor een kennismaking. Zij konden mij dan uitleggen wat zij precies voor mij konden betekenen. Tijdens de eerste afspraak legde zij mij uit dat zij een eenvoudige of een geavanceerde webshop voor mij konden bouwen. De laatste optie sprak mij aan, omdat ik echt exclusiviteit uit wilde stralen en een geavanceerde webshop straalt natuurlijk meer exclusiviteit uit.

Two Step Web en Marketing

Een fijne samenwerking

Het bedrijf Two Step Web en Marketing kon mij niet alleen helpen met het bouwen van een webwinkel, maar ook met de online marketing. Het is erg belangrijk dat ik goed vindbaar ben op het internet. Nadat de webshop online gaat, gaan zij er ook voor zorgen dat ik hoog eindig in de zoekmachines. Het is super dat zij meerdere diensten aanbieden. Doordat zij nabij Kaatsheuvel gevestigd zijn, kan ik ook makkelijk langs komen. Het is erg prettig dat zij mij op de hoogte hielden tijdens het bouwproces van de geavanceerde webshop. Uiteindelijk hebben zij een prachtige webshop afgeleverd die aan al mijn wensen voldoet.