blog ondernemer.nl

Voor de juiste informatie

Systeemvloer voor een sneller proces

systeemvloer

systeemvloerEen systeemvloer is een hele goede oplossing voor iedereen die een tekort aan oppervlak heeft. Dit hoeft niet alleen voor een opslag te zijn, maar kan ook voor fabrieken een mogelijkheid zijn. Zelf ben ik gaan zoeken naar een product zoals dit toen wij wilden gaan uitbreiden. Tot voor kort verkochten wij namelijk maar enkele merken, maar ik en mijn compagnon wilden dit graag gaan verdubbelen. Dat betekende wel dat wij ook een stuk meer voorraad zouden gaan krijgen, maar daarvoor was te weinig plek. Verhuizen was eigenlijk geen optie bleek na een tijdje.  Wij hebben wel verschillende panden bekeken, maar niets voldeed aan al onze eisen. Vaak was het juist weer te ruim of de locatie lag voor ons niet gunstig. Momenteel hebben wij namelijk een hele grote parkeerplek erbij en dat is heel erg handig voor alle medewerkers. Hierdoor maken zij geen kosten voor het parkeren en hoeven wij hier ook geen geld aan uit te geven. Via een vriend kreeg ik de tip om eens een kijkje te nemen op de website van deze onderneming. Hierover had hij goede verhalen gehoord en hij moest direct aan mijn probleem denken. Ik ben achteraf ongelofelijk blij dat hij mij hierover heeft verteld.

systeemvloer

Wij hebben een systeemvloer

Ongeveer 6 maanden geleden is onze systeemvloer geplaatst en sinds die tijd gaat alles een stuk sneller. Niemand loopt elkaar meer in de weg en dat neemt ook veel irritaties weg. Verder zien wij de resultaten ook direct terug in het aantal pakketjes wat dagelijks de deur uit gaat. Eigenlijk zie ik dit dus meer als een investering die zich op de lange termijn terug verdiend. Het is een goede keuze geweest om hieraan ons geld uit te geven en ik weet vrijwel zeker dat wij hier geen spijt van gaan krijgen. Ik kan het echt iedereen aanrader!