blog ondernemer.nl

Voor de juiste informatie

Rolsteiger gebruik je voor het onderhoud

Rolsteiger

RolsteigerEen rolsteiger wordt voornamelijk gebruikt om de buitenzijde van een gebouw te renoveren. Denk hierbij aan het verven van de gevel of wellicht dat je de gevel wilt vervangen. Zo kun je met deze steiger eenvoudig het werk uitvoeren. Tevens wordt dit ook veel gebruikt door glazenwassers, aangezien je hiermee het werk een stuk vlotter kunt uitvoeren bij een groot project. Zelf zijn wij hier haastig naar opzoek. Dit komt omdat wij sinds een aantal weken een nieuw pand hebben. De buitenkant is niet bepaald lovend om er naartoe te kijken en hier willen wij graag verandering in brengen. Zodoende heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een nieuwe steiger. Met name zoek ik naar de juiste kwaliteit. Veiligheid gaat boven alles bij ons!

Rolsteiger via het internet bestellen?

Tijdens mijn zoektocht online ben ik terecht gekomen op de website van VDSTEENXXL. Een zeer ruim assortiment wat te gebruiken is om de veiligheid te garanderen. Nadat ik in het assortiment had gekeken merkte ik direct op dat de kosten die zij hanteren een stuk lager zijn dan wat ik elders had gezien. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om bij dit bedrijf een rolsteiger te bestellen. Overigens had ik meerdere bevestigingsbeugels besteld. Dit kun je vastmaken aan de steiger en daarmee bescherm je het personeel.Rolsteiger

Overigens viel het mij ook op dat je bij dit bedrijf een zeer professionele service zult vinden. Ik had namelijk nog wat vragen en dit heb ik middels telefoon kunnen stellen. Vrijwel direct heb ik netjes antwoord gekregen en dat is wel zo prettig. Zo werd het voor mij duidelijk dat ik bij dit bedrijf aan het juiste adres ben. Nog geen twee dagen later had ik mijn bestelling al in ontvangst mogen nemen. Perfecte kwaliteit en het personeel werkt hier erg graag mee.