blog ondernemer.nl

Voor de juiste informatie

Door spoedtransport, probleem snel opgelost

spoedtransport

Het spoedtransport, heeft ons bijzonder goed geholpen. Wij zijn een bedrijf die door heel Nederland afnemers hebben. Deze afnemers zijn erg afhankelijk van onze diensten en daarom is het belangrijk dat wij snel kunnen handelen. Zodra wij een telefoontje binnen krijgen, is het de bedoeling dat er binnen een paar uur een levering heeft plaats gevonden. Gebeurt dit niet, dan kan dat bedrijf niet verder met zijn productie. Voorheen hadden wij iemand in dienst die deze spoedleveringen verzorgde. De vraag werd steeds meer, gelukkig maar, alleen was dit niet meer te regelen door één persoon. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een andere mogelijkheid.  spoedtransport

Driven Sneltransport, is de oplossing voor ons spoedtransport

Onze zoektocht kwam uit bij Driven Sneltransport. Dit bedrijf heeft heel veel jaren ervaring met het vervoeren van bepaalde goederen. Ook zijn zij in het bezit van een NIWO-Eurovergunning, een  ADR Basiscertificaat en een VCA-certificatie. Je kan ervan uitgaan dat de service hier in een bijzonder hoog vaandel staan.

Tegenwoordig hoeven wij maar een belletje te plegen naar dit bedrijf en het spoedtransport wordt meteen geregeld. Voordeel is dat het transport meteen in gang wordt gezet en er niet eerst overgepakt hoeft te worden, dit scheelt tijd en geld.